Service & Garantie

SERVICE & GARANTIE

Uitleg over service en garantie op uw schoenen

SERVICE

Uitleg over service, onderhoud en reparatie

Bij Groot Schoenen kunt u altijd terecht om uw aangeschafte schoenen op te laten knappen. Heeft u nieuwe zolen onder uw van Bommel’s nodig, of is de rits van uw dierbare paar Gabor laarzen stuk? Geen nood: kom langs in de winkel en we beoordelen direct wat er met uw schoenen moet gebeuren. De reparatie kan enkele dagen duren, neem dus een extra paar schoenen mee!

Tevens heeft Groot Schoenen een grote collectie producten voor schoenverzorging. Collonil is het hart van onze onderhoudslijn. Collonil is wereldwijd een premiummerk op het gebied van schoenverzorging en als zodanig ook erkend! Er worden steeds nieuwe materiaalsoorten gebruikt in schoencollectie en daar wordt onze verzorgingscollectie ook op aangepast. Voor elk type materiaal is er een juist verzorgingsproduct. Of u nu wilt beschermen, voeden, reinigen of kleuren.

Het Groot team helpt u graag aan de juiste producten.

GARANTIE

Uitleg over garantie, klachten en opmerkingen

Wij gaan ervan uit dat wij alleen schoenen van uitstekende kwaliteit verkopen. Ondanks onze uiterste zorg en voor- en nacontrole kan het soms gebeuren dat er aankoop een materiaal- of productiefout ontstaat. Mocht er onverhoopt toch iets mis zijn met uw schoenen, dan kunt u uiteraard contact opnemen of langskomen. 

Als u langskomt met uw klacht, neemt u dan een paar andere schoenen mee? Vaak kunnen wij de kwestie snel oplossen, maar niet direct. En we willen u niet op uw sokken naar huis sturen, natuurlijk… Neemt u ook uw aankoopbon mee? Zo is de afhandeling vaak eenvoudiger. Bent u uw kassabon kwijt? Geen probleem, maar neem graag een bankafschrift of andere aanduiding van aankoopdatum/tijd mee. Wij zoeken uw bon direct op.

Team Groot helpt u uit de brand!

Openingstijden

Maandag gesloten
Dinsdag 09:30 – 17:30
Woensdag 09:30 – 17:30
Donderdag 09:30 – 17:30
Vrijdag 09:30 – 17:30
Zaterdag 09:30 – 17:00
Zondag gesloten
 

© Groot Schoenen. Alle rechten voorbehouden.

Volg Ons —