Zuiderhoofdstraat 29 | Krommenie | Tel: 075-6281614

HALVE PRIJZEN

50% KORTING OP DE UITVERKOOP

Voorwaarden

Uitleg over de uitverkoop

U krijgt 50% korting op de normale verkoopprijs: In de schoenen staat de normale verkoopprijs, hier krijgt u 50% korting op.

Actie geldt alleen op uitverkoop-collectie: Middels schoenmaat-bordjes is aangegeven dat het uitverkoopcollectie is. Naast de uitverkoopcollectie heeft Groot Schoenen natuurlijk nog meer keus.

De prijs op de schoenendoos is de geldige prijs: Om verwarring te voorkomen, hanteren wij de prijs op de schoenendoos als originele prijs.

Uitverkoopschoenen kunnen niet geruild worden en geen geld retour: Vanwege de hoge korting die wij geven kunnen we de schoenen niet terugnemen en uw geld retourneren. Heeft u toch spijt van uw aankoop? Kom even langs, dan bespreken we graag de mogelijkheden.

Uitverkoopschoenen dragen beperkte garantie: We hebben vol vertrouwen in onze schoenen, maar wegens de hoge korting kunnen we niet de garantie en service bieden die wij normaal gesproken geven. Mocht er onverhoopt toch iets mis zijn met uw schoenen, kom dan zeker langs. We bespreken graag de mogelijkheden.

Bekijk de collectie

In de winkel 🤩

Voortaan als eerst weten wanneer er nieuwe collectie is of als de uitverkoop begint?

Schrijf u in voor onze mailing


Groot Schoenen gebruikt de gegevens die u op dit formulier verstrekt om contact met u op te nemen en om updates en marketing aan te bieden. Laat ons weten of u akkoord gaat: