Aandacht en ambacht, met een glimlach. Rating:
Twins & Trackstyle

Twins & Trackstyle

Als een kind de eerste loopschoentjes ontgroeid is, heeft het kindervoetje extra aandacht nodig. Van Gastel Shoes heeft hiervoor de merken Twins & Trackstyle ontwikkeld. De meeste kindervoeten hebben een smallere of juist wat bredere kinderschoen nodig. Twins & Trackstyle brengen daarom schoenen in diverse breedtematen van heel smal tot extra breed. Hierdoor kan elk kind een goed passend paar schoenen dragen wat zowel qua lengte als breedte perfect aansluit bij de kindervoet.

Categorie:

Kindervoetjes zijn de basis en verdienen een stukje extra aandacht. Het is de basis. De juiste maat en een goede pasvorm zijn van essentieel belang, omdat de voetbotjes zich nog moeten ontwikkelen en de gewrichtjes nog soepel zijn. Zo hebben we verschillende lengtematen, maar ook verschillende breedtematen. Een schoen moet lekker zitten en mag het groeiproces onder geen beding in de weg staan. Voetklachten op latere leeftijd zijn vaak terug te leiden naar verkeerd schoeisel in de kindertijd. Daarom is de aandacht die u nu aan de voeten van uw kinderen besteed de moeite waard.

Ruwe, stoere, stevige en hippe materialen zorgen ervoor dat de schoen je uitdaagt om ieder avontuur aan te gaan. De puurste, rijkste en zachtste leersoorten geven een gevoel van geborgenheid en veiligheid. De stevige contreforts voor een goede hielaansluiting, breedtematen, extra groeiruimte en het gebruik van de juiste materialen zorgen ervoor dat de voeten van uw kind zich op een gezonde manier kunnen ontwikkelen.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Twins & Trackstyle” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *